Cum sa te imbraci seara in club sau cand iesi cu prietenele

tinuta de club

Doua tinute, aceeasi rochie, alta culoare.

Am ales sa va prezint 2 tinute foarte lejere si frumoase. Din cauza rochitei foarte sclipitoare, dupa cum se vede, tinuta trage mai mult spre o tinuta de seara.

Astfel am creat 2 tinute de seara foarte diferite: una comoda, alta mai cocheta.

Sa incepem cu prima tinuta: rochita maro.

Dupa cum se vede combinatia in care includem aceasta rochita este cea comoda, deoarece am considerat ca maro-ul, fiind o culoare stearsa, merge foarte bine cu ideea de comoditate si comfort.

La aceasta am adaugat o pereche de sandale care aduc a sandale tip gladiator (comoditate absoluta). Pentru a nu fi prea monotona tinuta am ales o geanta alba din perle naturale (dupa parearea mea cel mai frumos detaliu!).

Am renuntat la orice fel de accesorii deoarece in combinatie cu rochita si cu geanta era deja prea mult. In schimb, am ales un ceas maro, cu tinte aurii care merg perfect cu tintele in aceeasi culoare ale sandalelor.

Machiajul trebuie sa fie simplu, deloc strident, eventual un eye-shadow maro. Rimel se poate folosi din abundenta pentru un plus de gene false.

Acum sa trecem la a doua tinuta.

Aceasta este o tinuta mult mai extravaganta, lucru care se vede dupa culoare folosita: turcoaz.

La aceeasi rochita, numai ca de data aceasta turcoaz, am ales sa asortez o pereche de sandale cu toc turcoaz. Nimic deosebit in asta, insa daca privesti atent vei vedea minunatul toc multicolor, care ofera pantofilor originalitate.

Geanta am ales sa fie simpla, rotunda si neaparat cu lant, deoarece la aceasta tinuta, lantul se potriveste cel mai bine.

Ca si make-up, la aceasta tinuta, m-am gandit sa folosesti tot o nuanta de turcoaz. Chiar daca, dupa parerea multora ar fi prea mult, cu rimel si un eye-liner negru din abundenta, acest eye-shadow turcoaz aplicat doar pe pleoapa inferioara va fi spectaculos!

Si esti gata sa pleci: Cu tinuta maro te poti duce in oras cu prietenele, la un cocktail, iar cu tinuta turcoaz ii vei da gata pe toti in club!

Iata si de unde poti obtine aceaste tinute de club si cocktail:

Comenteaza articolul Cum sa te imbraci seara in club sau cand iesi cu prietenele

Anunta-ma cand primesc un raspuns. Poti activa notificarile si fara sa adaugi un comentariu.

© 2011 - 2015 MOZKU - Dezvoltat de Voitin.com